Alla inlägg den 24 juni 2021

Av Tina L Hedenquist - 24 juni 2021 09:43

Bota Sverige är ett initiativ som två läkare i Sverige ställer sig bakom. Hanna Åsberg, specialist i allmänmedicin samt Glenn Dormer, läkare. 

Gå gärna in på deras nystartade sida och kika. Den är under uppbyggnad men man kan maila om man vill engagera sig. De vill att fler läkare, sjuksköterskor ska ställa sig upp och ta bladet ur munnen angående detta största bedrägeriet i modern tid som vi befinner oss i. 


http://www.botasverige.se


Dela gärna och informera människor att det är dags att inte vara medlöpare längre! 

Alla som tar PCR-test, har munskydd och väljer att medverka i denna soppa är en medlöpare. 


Det handlar om VÅR framtid. våra BARNS framtid. 

Av Tina L Hedenquist - 24 juni 2021 09:31

Senaste intervjun med Michael Zazzio och uppdateringar angående corona-bedrägeriet som pågår över hela världen. Kolla även länkarna som ligger i beskrivningen. 

Två läkare i Sverige har ställt sig upp och igår hade de en presskonferens uanför Folkhälsomyndigheten i Solna. Med hopp om att det skulle komma lite journalister och ställa frågor till dem samt att få en debatt kring detta. Lägger länken nedan till facebook där min vän filmade hela presskonferensen. Om ni inte har facebook finns det även en länk till ytterligare en film med hela presskonferensen.  


https://rumble.com/viy9m9-samtal-med-michael-zazzio-om-pgende-corona-brottslighet.html


https://rumble.com/viyebp-en-presskonferens-av-dr-glenn-dormer-dr-hanna-sberg.html


Dela gärna!



Av Tina L Hedenquist - 24 juni 2021 08:40

God förmiddag! 


Vilken dramatik såhär på morgonen. En liten taltrastunge hade fastnat i nätet till jordgubbarna. Den hade nog suttit ett tag för det var massor av bajs. Som tur var var maken hemma och vi lyckades klippa loss den. Himmel vilket liv det var på mamman när vi höll på, trodde hon skulle attackera oss! 

Vi satte den i skuggan i närheten av där den fastnade och efter ca 20 minuter var den borta, hoppas den klarar sig. 

Skulle vilja ha ett alternativ till nätet över jordgubbarna. Om någon har tips tar jag tacksamt emot dessa. 


Två satser ny kombucha klar, nu blev det rabarber/vanilj och citronmeliss/mynta. Vi smakade rabarber/vanilj nu på morgonen och den var god. Provsmakar den andra imorrn. 

Favoriten hittills är rabarber/hallon. 

Vi har börjat få smultron så ska testa det nästa gång. 


Sedan dricker vi ju tallbarrsvatten sedan ett par veckor tillbaka. Sonen har snuva och nyser för andra året i rad. Vi hoppas han kan få hjälp i o m detta samt att han börjat ta MSM med. Kanske han inte märker skillnad detta år men nästa tänker jag. Det beror ju på hur mycket skit han har i kroppen. Maken fick hålla på ca 3-4 år innan hans pollenallergi så gott som försvann. Han har även pälsdjursallergi och vi ska skaffa katter. Återstå att se hur det går. Det beror ju också på djuret vad jag har förstått. Jag vet människor som varit jätteallergiska mot djur men skaffat hund och det funkar utmärkt!


Sniglana, vinbärssnäckor, är ju roliga, de borrar ner sig i gruset här. Det är bara själva skalet som syns!! 


Ha en fin dag och läs gärna mina andra inlägg inom andra jag kommer lägga upp! 


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards